Samenwerken

Samen kom je verder! Dat geldt voor onderlinge samenwerking tussen leerlingen, ouders en leerkrachten. Onze samenwerking met De Adelbertusschool zorgt ervoor dat uw kind altijd op een van onze scholen terecht kan. Wat een geruststellende gedachte! Onze beide scholen hebben veel overeenkomsten, waarbij uiteraard iedere school uniek is en een eigen karakter heeft.

Voordelen

Door de samenwerking tussen onze twee scholen zijn er geen wachtlijsten. Wij zorgen er samen voor dat uw kind direct op een van onze scholen terecht kan. Dat is een fijn idee! Qua onderwijsmethode heeft iedere school zijn eigen sfeer en werkwijze en wat ons bindt is o.a. het thematisch werken. Bij elk thema nodigen we de leerlingen uit om zelf initiatief te nemen in de lessen en maken we ze enthousiast om onderzoekend te leren. Daar wordt uw kind blij van!

Voor u als ouder is het fijn te weten dat onze leerkrachten samenwerken in de ontwikkeling van kennis en deskundigheid. Op onze scholen bieden we in een stimulerende omgeving een veilige en plezierige plek voor ieder kind. Ook uw kind is van harte welkom!

Lange historie

De Adelbertusschool en De Kring kennen een lange historie (Adelbertus 100 jaar; De Kring 95 jaar) en zijn gehuisvest in markante gebouwen. Adelbertus is een gemeentelijk monument en De Kring een rijksmonument. Zowel bij Adelbertus als bij ons kom je een onderwijsaanpak tegen die veel minder traditioneel is dan de klassieke huisvesting doet vermoeden. Een tweede thuis, van waaruit uw kind zichzelf leert kennen en zijn talenten kan ontwikkelen.